Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Spelmiddag 19 maart bij de Bonkelaar

Op zondag 19 maart van 13:00 – 16:00 uur 

is de volgende spelmiddag. Je bent dan van harte welkom in het schoolgebouw van

De Bonkelaar, Molenwijk 3, 1035 EE Amsterdam Noord.

Tip: hang de poster over deze spelmiddag op bij je kind op school! 

Uiteraard zijn de specialisten van deDNKRS weer van de partij. De hele spelmiddag staan zij klaar met adviezen en boeken. Zij beantwoorden graag je vragen over hoogbegaafdheid. Ook de speciale hoek voor de peuters is er weer, met uitdagend (spel)materiaal voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprongMeer informatie kun je vinden via www.dednkrs.nl

Naast ons standaardprogramma (vooral veel vrij spelen met allerlei uitdagend speelgoed) hebben we ook deze keer weer een paar workshops als extra activiteiten

Kinderworkshop: Samen sterk met yoga

Maak kennis met de yoga lessen van Neeltje jobse van &Neeltje. Samen met de andere kinderen leer je allerlei yogahoudingen, bewustwording en ontspanningsoefeningen. Je maakt gebruik van je creativiteit en verbeeldingskracht. Het thema van deze workshop is samenwerking.

Er zijn twee lessen:
4-8 jaar muizenles (45 minuten – maximaal 12 kinderen)
Je gaat samen een muizenavontuur beleven, omdat muizen heel veel samenwerken. Daarnaast hebben ze ook veel doorzettingsvermogen en creativiteit.
8-12 jaar indianenles (60 minuten – maximaal 12 kinderen)
Indianen werken samen met dieren. Ze werken samen met de natuur. Ze maken gebruik van de kracht van de aarde, de zon en de maan. Inschrijven bij de deur.

Meer informatie kun je vinden via facebook: @enNeeltje, instagram: @enNeeltje

Kinderworkshop: Ontdekkend leren rekenen

Rolf Doets is er weer met zijn bordspel RESOLF! Met RESOLF is rekenen kinderspel. Hou je van puzzelen en ontdekken? Laat je dan uitdagen door RESOLF.

Ouderworkshop: Mindset

Mindset gaat over de manier waarop kinderen (en ook volwassenen!) denken over zichzelf en specifiek over hun eigen intelligentie en kwaliteiten. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een vaste mindset en een groeimindset. De theorie van Carol Dweck over mindset is de basis voor deze ouderworkshop. Je krijgt informatie over hoe de mindsettheorie werkt en hoe je daar als ouder thuis praktisch mee aan de slag kan.

Hildi Glastra van Loon van De DNKRS legt in deze workshop uit wat kinderen geloven over hun eigenschappen en talenten. Ook gaat zij in op het veranderen van deze vaste mindset.

De toegangsprijs is €3,- per persoon, inclusief consumptie van koffie, thee, limonade en snacks. Van de opbrengst bekostigen wij de aankoop en vervanging van speelgoed, knutselmateriaal en bijvoorbeeld materiaal dat wordt gebruikt tijdens de workshops of activiteiten.

Kom je naar de spelmiddag van zondag 19 maart 2017Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in. De deuren gaan om 13:00 uur open. Let op: je ontvangt na invullen van het formulier GEEN e-mail ter bevestiging van aanmelding!

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSewRJRo8SQtPgSk1fkDNWHqpKJ3P6kw7uZhgzQKxuLh8I16jA/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

More News