Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Mapping Space #3

LANDELIJK MINIFESTIVAL OVER RUIMTE & HOOGBEGAAFDHEID | Op 22 juni vindt Mapping Space #3 plaats in de OBA Bijlmerplein, Amsterdam. Een middag vol dynamische Space en HB-talks, co-create kunstinstallaties, workshops, performances en informatiemarkt met vele HB-organisaties. Toegang, talks en activiteiten zijn gratis. Dus zoek je verbinding, inspiratie of informatie over (de) ruimte en hoogbegaafdheid? Bestel dan nu een gratis ticket via eventbrite!

Mapping Space is een landelijk awareness mini-festival over ruimte en (hoog)begaafdheid. Een event voor alle leeftijden met space- en HB talks, kunstinstallaties, performances en workshops rond het thema ruimte en (hoog)begaafdheid. Het thema ruimte kan gaan over het heelal, de planeten en sterrenstelsels. Maar ruimte kan ook gaan over de ruimte om te ontdekken, te creëren, over rust en vrijheid. 

Tijdens dit event kunnen begaafde kinderen, jongeren en volwassenen contact leggen met ontwikkelingsgelijken en kunnen ouders, onderwijskundigen en hb-professionals hun kennis en ervaringen delen. Het is voor iedereen toegankelijk, voor diegene die affiniteit hebben met of geïnteresseerd zijn in (hoog)begaafdheid, maar ook voor wie het begrip (hoog)begaafdheid nieuw is.

Deze editie met oa:

HB Talks: 

Wendy van Bohemen (HB expertise centrum HIQ)

Jaap verouden (Het ABC/Day a weekschool) 

Willy de Heer (Kenniscentrum voor Makkelijk Lerenden)


Space Talks: 

Microgravity expert en cooperating scientist @ ESA-ESTEC Jack van Loon

Space Expo directeur Rob van den Berg

Astrobiologe Inge Loes ten Kate 

Kunstenaars (co-create workshops, installaties, performances) 

Maarten Bel, Mr Adam, Rae@Wiredtocreate, Galaxy Silent Disco, Intergalactic Recruitment Agency


Ontmoet de volgende HB organisaties/professionals:
HB expertise centrum HIQ, Het ABC/Day a weekschool, Stichting Kenniscentrum voor Makkelijk Lerenden,De Wijswijzer, Mensa Fonds, IHBV – Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen, Praktijk Sherpa, PrismatisMandeville Academy, Het Kleine Avontuur, Verschil in Talent, Ondernemen met Eugenie, Stichting Hoogbegaafd!, De Dappere Professional, Talentissimo, Terpstra Legal, 21steeeuwsevaardigheden, Stichting IQ+, Phi-Lab, LerenLerenSchiedam & Slo/Talentstimuleren

Randprogrammering/Verkoop: De Feesttantes, Pientere puzzels, Denkspellenparadijs, Sensory Tools

Food/Drank: Naald en Hamer koffiebar, Shzzl Bar herbal tea&lemonade

De Space en HB talks, co-create kunstworkshops en (theater)performances zijn helemaal gratis. Voor een enkele activiteit wordt een kleine materiaalvergoeding gevraagd.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door de OBA, Gemeente Amsterdam en Pharos

More News