Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Spelmiddag op 20 november 2016

Er komt weer een leuke spelmiddag aan.

Op zondag  20 november van 13:00 – 16:00 uur 

ben je van harte welkom in het mooie schoolgebouw van de

Poseidon, Frans Zieglerstraat 7, 1087 HN Amsterdam IJburg

De Poseidon is een van de locaties in Amsterdam waar voltijds hoogbegaafden onderwijs wordt aangeboden via Amos Uniq.

Tip: hang de poster over deze spelmiddag op bij je kind op school! 

Naast ons standaardprogramma (vooral veel vrij spelen met allerlei uitdagend speelgoed) hebben we ook deze keer weer een aantal workshops als extra activiteiten

Uiteraard zijn de specialisten van deDNKRS weer van de partij. De hele spelmiddag staan zij klaar met adviezen en boeken. Zij beantwoorden graag je vragen over hoogbegaafdheid. Ook de speciale hoek voor de peuters is er weer, met uitdagend (spel)materiaal voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprongMeer informatie kun je vinden op www.dednkrs.nl

Naast het gebruikelijke (uitdagende) speelgoed waarmee iedereen lekker kan samen spelen, kun je meedoen aan een leuke workshop.

minecraft-1639604_640

Vind je coderen leuk? Kom dan naar de workshop leren coderen met Minecraft van Mark Berger. Hier leer je binnen een uur de eerste stappen van het programmeren van code. In een Minecraft omgeving ga je ontdekken hoe je je personage commando’s kan geven om bijvoorbeeld bomen om te hakken of een huis te bouwen. Na deze workshop zijn de termen place torch, repeat loops en if-statements gesneden koek voor jou.

Ouder workshop: Hoogbegaafd opvoeden
Het opvoeden van een hoogbegaafd kind kan een flinke uitdaging zijn. Met name de vaak sterke verbale capaciteiten van deze kinderen maken dat ze werkelijk overal wel een goed argument voor kunnen bedenken. Ook een autonome aanleg en het grote gevoel voor rechtvaardigheid dat vaak samengaat met hoogbegaafd zijn kan zorgen voor hoofdbrekens bij ouders.

In deze workshop bespreekt Marielle Beckers van Buro Bloei de ‘knelpunten’ en zal zij praktische tips geven hoe je het gezellig kunt houden in huis.

De toegangsprijs is €3,- per persoon, inclusief consumptie van koffie, thee, limonade en snacks. Van de opbrengst bekostigen wij de aankoop en vervanging van speelgoed, knutselmateriaal en bijvoorbeeld materiaal dat wordt gebruikt tijdens de workshops of activiteiten.

Kom je naar de spelmiddag van zondag 20 november 2016? Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in. De deuren gaan om 13:00 uur open. Let op: je ontvangt na invullen van het formulier GEEN e-mail ter bevestiging van aanmelding!

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSc8Jl2SZbeREEt87eocMU9G-6PoQGz5sMl4jW5OgbAxtuCoQQ/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

 

 

More News