Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Weer een HB020 spelmiddag op 18 september 2016

De scholen zijn weer begonnen. Dus tijd voor een spelmiddag van HB020! Maak kennis met de Franse taal of kom naar de workshop tekenen. Wil je liever gewoon spelen? De   volgende spelmidddag van HB020 is op: 

Zondag 18 september 2016 van 13:00 – 16:00 uur.

Wij zijn dan te gast in het gebouw van de:

Pro Rege school, Hemsterhuisstraat 87, 1065 JX Amsterdam Nieuw-West

Tip: hang de poster over deze spelmiddag op bij je kind op school! 

Naast ons standaardprogramma (vooral veel vrij spelen met allerlei uitdagend speelgoed) hebben we ook deze keer weer een aantal workshops als extra activiteiten

Uiteraard zijn de specialisten van deDNKRS weer van de partij. De hele spelmiddag staan zij klaar met adviezen en boeken. Zij beantwoorden graag je vragen over hoogbegaafdheid. Ook de speciale hoek voor de peuters is er weer, met uitdagend (spel)materiaal voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Meer informatie kun je vinden op www.dednkrs.nl

Naast het gebruikelijke (uitdagende) speelgoed waarmee iedereen lekker kan samen spelen, hebben we twee leuke workshops op het programma.

Wil je iets meer in het Frans kunnen zeggen dan ‘oui’, ‘non’ en ‘merci’? Maak dan kennis met de  Franse taal en cultuur tijdens de workshop van Hermes Brandt. Hermes is leraar Frans en heeft lange tijd in Frankrijk gewoond. In deze workshop is er plek voor 15 kinderen. Schrijf je in bij binnenkomst!

Vindt je tekenen leuk? Kom dan naar de ouder + kindworkshop van Jacqueline Delsing. Daar leer je tekenen gebaseerd op de methode van Betty Edwards: Tekenen met je rechthersenhelft. Met een eenvoudige oefening laat ze zien hoe je door gedachten weg te laten, gemakkelijker een lijn kunt natekenen. Tijdens de workshop doet Jacqueline kun je hierin oefenen.

Ouder workshop: Gesprek tussen ouders en school
Vaak is het nodig om als ouder met de leerkracht het gesprek aan te gaan. Zeker als je een hoogbegaafd kind hebt. Deze gesprekken verlopen lang niet allemaal vlot en soms ontstaat er zelfs strijd. Toch hebben ouders en leerkracht hetzelfde belang. Een gezonde ontwikkeling van het kind. Om dat belang voorop te laten staan geeft Fanny Cattenstart van Grip op Talent tips. Uiteraard is er ook ruimte voor uitwisseling met andere ouders.

De toegangsprijs is €3,- per persoon, inclusief consumptie van koffie, thee, limonade en snacks. Van de opbrengst bekostigen wij de aankoop en vervanging van speelgoed, knutselmateriaal en bijvoorbeeld materiaal dat wordt gebruikt tijdens de workshops of activiteiten.

Kom je naar de spelmiddag van zondag 18 september 2016? Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in. De deuren gaan om 13:00 uur open. Let op: je ontvangt na invullen van het formulier GEEN e-mail ter bevestiging van aanmelding!
[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLScPDKyOrGM1lBMQAiRMHj799nZxx5RD_hS8gMnz_t5HZHLreg/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten van hb020, klik dan rechtsonder op “volg” en vul uw e-mailadres in. En volg ons op twitter via @hb020 en de hashtags #spelmiddag en #HBavond

More News