Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Oproep tot medewerking aan onderzoek

Soumaya is een studente pedagogiek die stage loopt bij OCO en een interessant en nuttig onderzoek doet op het gebied van hoogbegaafde kinderen. Op de 1e spelletjesmiddag van hb020 heeft ze ook meegeholpen bij de organisatie. Voor haar onderzoek wil ze graag uw medewerking:

Ik ben een student aan de Hogeschool van Amsterdam en volg de opleiding Pedagogiek. Sinds februari 2012 loop ik stage bij OCO (Onderwijs Consumenten Organisatie). Namens OCO ondersteun ik ouders van hb020 en doe ik voor school en in opdracht van OCO onderzoek naar wat ouders van kinderen met een bovengemiddeld intelligentie kinderen nodig hebben. Het doel van mijn onderzoek is om ouders met hoogbegaafde kinderen te ondersteunen en van informatie te voorzien. Om dit te realiseren wil ik u graag uitnodigen om uw ervaringen met OCO te delen doormiddel van een interview. U bent immers deskundig over uw eigen kind. De informatie die ik van u krijg zal ik gebruiken om een ‘routekaart’ te maken die ouders met hoogbegaafde kinderen kunnen gebruiken. Dit eindproduct zal aan het eind van mijn onderzoek gepubliceerd worden op www.onderwijsconsument.nl. Persoonlijke gegevens worden niet gepubliceerd in mijn onderzoek en ervaringen zullen anoniem worden verwerkt. U kunt contact met mij opnemen door te bellen naar 020-3306320 of te mailen naar soumaya@onderwijsconsument.nl voor een telefonische of persoonlijke afspraak. Meer informatie over OCO? Klik hier: www.onderwijsconsument.nl

Aanvulling:

Soumaya heeft inmiddels naar tevredenheid genoeg interviews gehouden. U hoeft zich niet meer bij haar aan te melden. Zodra ze haar onderzoek heeft afgerond, inclusief product, zullen we u daarover weer hier op onze blog op de hoogte stellen.

 

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News