Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Nominatie Mensa Fonds 2018!

Zo blij verrast en vereerd met de nominatie voor de Mensa Fonds Awards 2018! Ik ben met Mapping Space, het minifestival voor (hoog)begaafden, genomineerd in de categorie maatschappij. Dank voor deze bijzondere erkenning en dank aan iedereen die de afgelopen 2 edities heeft bijgedragen met inspirerende workshops, lezingen en presentaties.

Rae Doornik, oprichter & voorzitter Wiredtocreate

Het Mensa Fonds – opgericht in 2013 – heeft tot doel kennis te delen over hoge algemene intelligentie (in de volksmond ‘hoogbegaafdheid’), belangen te behartigen op dat front en hen die bijzondere prestaties leveren op dit gebied aan te moedigen. Awards worden toegekend aan individuen of organisaties die een bijzondere rol hebben gespeeld in het leven van mensen met een hoge algemene intelligentie.

Lees hier het juryrapport: www.mensafonds.nl

More News