Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

13 januari 2013 weer spelletjesmiddag!

Op zondag 13 januari 2013 13:00-16:00 houdt hb020 weer een leuke spelletjesmiddag. Na de afgelopen keer in o.b.s. Bijlmerhorst gaan we deze keer weer terug naar de Pro Rege school in Amsterdam Nieuwwest (Hemsterhuisstraat 87, gratis parkeren), waar we in juni ook een geslaagde spelletjesmiddag hadden.

Tijdens de eerdere spelletjesmiddagen van hb020 bleek dat de kinderen lekker met elkaar aan het spelen gaan, en dat het ook juist voor de ouders fijn is om met elkaar kennis kunnen maken en ervaringen delen.

De Pro Rege school en de ouders van hb020 zorgen voor spelletjes en activiteiten. We vragen € 2,00 toegang per kind. Ouders krijgen gratis toegang. Een bijdrage voor koffie, thee, limonade en overige versnaperingen is welkom.

Kunt u op 13 januari komen? Vul dat dan hier beneden in. Kunt u niet komen? Niet getreurd, want we organiseren ongeveer elke 2 maanden een spelletjesmiddag!

[googleapps domain=”docs” dir=”spreadsheet/embeddedform” query=”formkey=dHdjdThxdWZCTDAxdmNjdUQxNEE5Wnc6MQ” width=”760″ height=”859″ /]

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News