Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

1 april informatiebijeenkomst in Zaandam over AMOS unIQ

Op dinsdag 1 april organiseert AMOS unIQ weer een informatiebijeenkomst voor ouders, professionals en andere geïnteresseerden in het voltijds basisonderwijs voor hoogbegaafden dat door deze school wordt aangeboden.

uitnodiging

Na de succesvolle start in augustus 2012 van het concept AMOS unIQ op de scholen De Vlinderboom in de Kinkerbuurt in Oud West en De Poseidon op IJburg wordt er aan het begin van het schooljaar 2014/2015 wegens de grote belangstelling een derde locatie in Amsterdam geopend op de school De Bonkelaar in Amsterdam Noord. Met deze stap wordt het voltijds onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen ook goed bereikbaar in de regio ten noorden van Amsterdam en krijgen kinderen uit de Zaanstreek en Waterland vanaf volgend schooljaar ook de kans om dit onderwijs te volgen.

Linda Schaasberg, directeur van De Bonkelaar:

AMOS unIQ geeft onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen die vaak buiten de gebaande paden vallen. De ervaring en begeleiding zijn al opgebouwd. We verwelkomen graag nieuwe leerlingen voor AMOS unIQ. Wat we vooral leuk vinden is dat we iets kunnen bieden wat er nog niet is in dit deel van Amsterdam en regio Noord.

Op de informatieavond geeft Tijl Koenderink, trainer van adviesbureau Novilo, een presentatie over zeven uitdagingen die hoogbegaafde kinderen tegenkomen in het onderwijs. Ook vertelt een leerkracht van AMOS unIQ over de dagelijkse praktijk van het HB-onderwijs. Linda Schaasberg, directeur van de Bonkelaar geeft meer informatie over de school.

Aanmelden is niet verplicht, maar kan via amosuniq@amosonderwijs.nl.

Om te downloaden, uit te printen, op te hangen en uit te delen:

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News