Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Extra: kinderworkshop Chinees tijdens spelletjesmiddag 26 mei

Op zondag 26 mei organiseert hb020 weer een spelletjesmiddag. We zijn erg blij dat Larros Support heeft aangeboden een speciale workshop Mandarijn Chinees voor kinderen te verzorgen. Larros Support verzorgt op verschillende scholen in (de omgeving van) Amsterdam lessen Mandarijn Chinees.

Tijdens de workshop op de spelletjesmiddag zal worden geoefend met verschillende klanken en de kinderen zullen hun eerste zinnen Chinees leren. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen en kinderen van alle leeftijden kunnen deelnemen. De workshop zal plaatsvinden van 14:00 tot 15:00, tegelijk met de workshop die DeDNKRS zullen geven voor ouders (zie beschrijving op de pagina van de spelletjesmiddag).

Als uw kind wil meedoen, geef dat dan snel door via onderstaand aanmeldingsformulier. Per kind moet u een apart formulier invullen. Om uw kind te kunnen aanmelden voor deze workshop, moet u zich eerder al hebben aangemeld voor de spelletjesmiddag. Het formulier voor de workshop is ook te vinden op http://bit.ly/hb020workshopchinees.

Update 6 mei: Inmiddels zijn er 15 kinderen aangemeld. Daarmee is de workshop in principe gevuld. U kunt uw kind nog wel aanmelden, maar dan komt het op de reservelijst. Als een van de reeds aangemelde kinderen toch niet komt, zullen we op volgorde van aanmelding kinderen van de reservelijst naar de workshop laten gaan.

 

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/1hkX_fkbEQ03HjzMJC_6_vCndWZA9H5g99c104a7pCeQ/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]


Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News