Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Aanpassing locatie #HBavond op 11 april: bij het Hyperion Lyceum

Zoals we eerder ook al op onze blog hebben bekendgemaakt, organiseert hb020 op donderdag 11 april 19:00-22:00 de eerste #HBavond voor ouders, leraren en hb-professionals.

Oorspronkelijk hadden we Annemieke van der Groen, directeur bij AMOS en verantwoordelijk voor hun voltijds onderwijs aan hoogbegaafden AMOSunIQ, bereid gevonden om de #HBavond in het gebouw van De Poseidon op IJburg te houden. Maar omdat we al zo veel aanmeldingen binnen hebben en er nóg meer verwachten, hebben we het Hyperion Lyceum gevraagd of we de #HBavond in hun gebouw kunnen houden. In het gebouw van het Hyperion Lyceum hebben we een betere mogelijkheid om grotere groepen welkom te heten, vooral ook voor plenaire delen van de #HBavond. We zijn erg blij dat het Hyperion Lyceum het mogelijk heeft gemaakt om op 11 april hun gebouw voor de #HBavond beschikbaar te stellen. Het Hyperion Lyceum is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: vanaf Amsterdam CS met het pontje naar de overkant. In de nabijheid van de school is helaas beperkte gelegenheid om te parkeren.

Kortom, het programma, de datum en tijd blijft hetzelfde. Alleen de locatie wordt nu dus bij het Hyperion Lyceum. Alles op een rijtje:

#HBavond
donderdag 11 april, 19:00-22:00
Hyperion Lyceum, Tolhuisweg 6 Amsterdam


Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News