Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Volgende spelletjesmiddag op zondag 19 januari bij de Bijlmerhorst

De eerste helft van het schooljaar zit er (bijna) op! We hopen dat iedereen een goede start gehad heeft. Na de feestelijke jaarwisseling is het weer hoog tijd voor een spelletjesmiddag van hb020. Op 19 januari 2014 13:00-16:00 zijn wij weer welkom bij de o.b.s. Bijlmerhorst. Het adres is Egoli 12, 1103 AC Amsterdam. Parkeren is  gratis.

We hebben een aantal leuke workshops kunnen regelen.

Zo zal Soumaya Ouchani, afgestudeerd als HBO pedagoog, net als op eerdere spelletjesmiddagen weer een creatieve workshop geven. Dit keer gaat ze het volgende doen:

Vind je het leuk om te experimenteren en om te ontdekken wat je allemaal kunt doen met (acryl)verf? Ontdek je creativiteit en kunstzinnigheid en kom naar de workshop “Mijn kunstwerk” om je eigen kunst te maken! Als je bij de spelletjesmiddag aankomt, kun je je voor de workshop aanmelden, want vol = vol!

En we hebben ook nog de gave workshop “Leren jongleren”:

Wat kan jij allemaal in de lucht houden? Lekker in de weer met ringen, doekjes, ballen en misschien wel kegels? Kom kijken en (jong) leren… Als je hier bij wilt zijn, zorg dan dat je op tijd bent, want ook hier geldt: vol = vol!

Maar natuurlijk zoals jullie van ons gewend zijn: heel veel spellen, constructiespeelgoed, knutselmateriaal, schaakles, knikkerbanen, muziekinstrumenten, verschillende professionals die u graag te woord staan. Verder natuurlijk andere ouders met ervaring en kennis.

Er is ook weer een workshop/lezing van de DNKRS voor ouders:

De workshop zal dit keer gaan over volwassenen die hoogbegaafd zijn. Naast ouder ben je natuurlijk ook zelf in ontwikkeling en vraag je je misschien af, of en hoe hoogbegaafdheid bij jou speelt. Vragen waar de workshop op in zal gaan, zijn onder andere: Wat betekent het om een hoogbegaafde volwassene te zijn? Wat zijn veel voorkomende uitdagingen? Hoe gaan hoogbegaafde volwassenen met die uitdagingen om?

Voor kinderen bieden we tijdens de workshop voor de ouders op een paar plaatsen iets aan waar begeleiding bij is.

Ideeën voor workshops of andere aanbiedingen voor tijdens een spelletjesmiddag zijn altijd welkom. Mail dan naar hoogbegaafd020@gmail.com.

Toegang voor de middag bedraagt 3 euro per kind. Een bijdrage voor je eigen koffie en thee is welkom.

Als je wilt komen, meld je dan hier aan:

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/1yDzKDQqbOravq_bBzEDpTqbg3YrqT11yUNqM78lI6Ag/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News