Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Niet meer aan te melden voor spelletjesmiddag 3 maart

Aanstaande zondag 3 maart houdt hb020 weer een spelletjesmiddag. Het aantal aanmeldingen is met 70 kinderen en 55 ouders inmiddels zo groot, dat we hebben moeten besluiten dat het niet meer mogelijk is om nog meer aan te melden. We willen het immers voor alle aanwezige kinderen gezellig, overzichtelijk en veilig houden. We willen ook voorkomen dat de kinderen door een te grote drukte moeten wachten om aan activiteiten mee te kunnen doen.

Iedereen die zich had aangemeld, heeft daarvan per email een bevestiging ontvangen. We zullen bij de ingang checken of bezoekers van de spelletjesmiddag zich hebben aangemeld. Helaas kunnen we niet-aangemelde bezoekers niet binnenlaten.

De spelletjesmiddag van zondag 3 maart is de vijfde die hb020 organiseert. Naar de eerste drie spelletjesmiddagen kwamen ongeveer 30 kinderen en op de meest recente gelegenheid waren zo’n 50 kinderen aanwezig. Uiteraard vinden we het leuk dat we met onze spelletjesmiddagen inspelen op een behoefte die onder de hoogbegaafde kinderen in Amsterdam en hun ouders bestaat.

We zullen binnenkort evalueren wat tijdens onze spelletjesmiddagen een acceptabel maximum aantal bezoekende kinderen en ouders is, welke locatie(s) we voor de spelletjesmiddagen kunnen gebruiken en ook of de frequentie van eens per twee maanden voldoende inspeelt op de behoefte onder de bezoekers.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News