Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Eerste spelletjesmiddag van hb020 groot succes

Vanmiddag vond in obs Bijlmerhorst de eerste spelletjesmiddag van hb020 plaats. Via onze blog waren er al 27 kinderen aangemeld, maar uiteindelijk waren er zo’n 35 aanwezig. Het was een heel gezellige middag. De kinderen speelden lekker met het aanwezige speelgoed. De ouders liepen er wat tussendoor. Het ene moment genietend van hoe hun kind zo fijn bezig was, het andere moment bijpratend met andere aanwezige ouders, met name over hoe het is als je kind hoogbegaafd is en wat je ermee aan moet als het op school allemaal niet gaat zoals je zou willen. Wij van hb020 vonden het een geslaagde dag. Afgaand op de reacties van de ouders waarmee we spraken, durven we wel te stellen dat zij ook genoten hebben. En de kinderen zelf? Via twitter lazen we al het volgende:

@hb020 kids zeggen “het was leuk leuk leuk” volgende keer weer
— Carola Pel (@pellie21) april 15, 2012

Kortom, wij gaan dit vaker doen! Ons voornemen is om ongeveer elke 2 maanden een spelletjesmiddag te houden. Volg onze blog om te weten te komen wanneer de volgende keer zal zijn.

Voor de organisatie van deze dag willen we graag ons dankwoord uiten aan obs Bijlmerhorst en BSO de Blokkenhut voor hun gastvrijheid, Tura Gerards voor het muzikaal aankleden van de middag, de twee stagiaires van OCO die ook voor leuke activiteiten zorgden en de mensen van hb020 die de dag hebben voorbereid.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

Hier nog wat sfeerimpressies van de middag:

More News