Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

21 september weer hb020 spelletjesmiddag

Na de zomervakantie is iedereen nu weer naar school. Dan wordt het natuurlijk ook weer tijd voor een nieuwe spelletjesmiddag van hb020. Deze keer voor het eerst op een nieuwe locatie: basisschool De Ster.

Datum: zondag 21 september, 13:00-16:00

Adres: Woudrichemstraat 8, 1107 NG Amsterdam Zuidoost

Het wordt weer een gezellige middag met lekker veel spelen, zoals schaken, weerwolven, knutselen en uitdagende spelletjes. In het bijzonder hebben we deze keer Ingrid Aaltink van Speel Leer Doen op bezoek die het constructiespeelgoed LaQ bij zich zal hebben.

Speel Leer Doen heeft diverse spel- en leermaterialen voor jong en oud. Materialen die goed en betaalbaar zijn en op verschillende niveaus inzetbaar. Ingrid Aaltink is tevens LeerstijlCoach en verbindt “haar” materialen graag met praktijk ervaringen. Natuurlijk kan dit ook andersom, u een vraag, probleem en ze kijkt welk materiaal daar bij past. Ze heeft het materiaal zelf of stuurt u door naar een collega verkoper/adviseur.

Ook kunnen er maximaal 20 kinderen (van 9 tot 13 jaar) meedoen aan de anderhalf uur durende workshop “Grafische vormgeving”, verzorgd door Eefje Simons, die grafisch ontwerper is:

Wat is grafische vormgeving? Wat is een logo? Waar moet je opletten als je iets gaat vormgeven? Aan de hand van een levendige PowerPoint presentatie met sprekende voorbeelden wordt dit door Eefje uitgelegd. Hierna gaan de kinderen zelf aan de slag met potlood, stiften en papier om een naam, logo en een nieuw product te bedenken.

En we hebben weer een ouderworkshop (13:30-14:30), verzorgd door Marianne van Gelder van deDNKRS:

Marianne is zelf moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, oprichter van deDNKRS en Universitair Specialist Hoogbegaafdheid. Ze zal het hebben over Hoogbegaafde kinderen opvoeden; een makkie?! Uit eigen ervaring weet ik dat je als ouder regelmatig voor een enorme uitdaging staat bij het opvoeden van je hoogbegaafde kind. Ze zijn vaak heerlijk energiek en allemaal anders. Als je wil weten; welk gedrag van je zoon of dochter met hoogbegaafdheid te maken heeft en welk gedrag niet. Waarom je vaak verwikkeld raakt in discussies of waarom je kind thuis verdrietig of juist driftig is terwijl school een geheel andere mening is toegedaan. Kom dan naar mijn lezing tijdens de HB-spelletjesmiddag. Er kunnen 30 ouders aan de workshop meedoen.

 

Meld u nu hieronder direct aan, of ga later naar het aanmeldformulier op http://bit.ly/spelletjesmiddag21sept

 

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/13_uI3kproNMa12CyfyY0zexHLip64rq6M_D8J1z24wg/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

 

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

 

More News