Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Extra info over hb020 spelletjesmiddag 22 september

Kom jij zondag 22 september ook naar de spelletjesmiddag van hb020? Lees dan gauw nog de extra tips die we hieronder hebben gezet!

Stokken

Heb je nog een paar mooie stokken gevonden in het bos of het park? Of heb je andere stokken liggen waar je niks mee doet? Neem ze mee! Handig zijn stokken van 30 à 60 cm die je makkelijk met één hand kunt vasthouden. Verder is een oud t-shirt dat stuk mag ook handig! Je merkt vanzelf wel waarvoor.

Breakdance

hb020 biedt aan het begin van de spelletjesmiddag in de gymzaal een leuke breakdance-workshop voor jong & oud! Ouders en kids kunnen samen de beginselen van het breaken leren. Geen speciale kleding vereist. Sneakers zijn wel handig! Deze breakdance workshop wordt gratis aangeboden door Lastig B-Boy academy uit Amsterdam. Lastig werd opgericht in de zomer van 2011. Uniek is dat Lastig alleen lessen in breakin’ oftewel breakdance aanbiedt. De drijvende kracht achter Lastig is Rae Doornik. Come en rock met Bboys Robin, Clanton, Leelou (The Ruggeds), Jurskee en Onevoiz (Turn it Loose crew) en Bgirl Lomroh. Lastig biedt kids, jongeren & volwassenen de mogelijkheid om hun breakskillz te ontwikkelen. Er zijn lessen voor beginners en gevorderden. Lastig introduceerde break aan zo’n 250 leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 27. Iedereen is welkom bij de B-boy academy, onder het motto: “You are never too young or too old to catch the groove!”

Aanmelden

Heb je je nog niet aangemeld voor de spelletjesmiddag van hb020 op zondag 22 september? Doe dat dan gauw via het aanmeldingsformulier op bit.ly/spelletjesmiddag22sept.

 

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

 

 

More News