Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Volgende spelletjesmiddag van hb020 op zondag 26 mei in Bijlmerhorst

Na de druk bezochte spelletjesmiddag op zondag 3 maart op IJburg, gaan we met hb020 weer op bezoek bij o.b.s. Bijlmerhorst, waar we al twee keer eerder te gast waren: op 11 november 2012 en op 15 april 2012.

Dit wordt alweer de zesde spelletjesmiddag van hb020! We hebben afgelopen keer voortijdig de aanmeldingen moeten stoppen, omdat we anders een te groot aantal aanwezigen zouden krijgen binnen de beschikbare ruimte. Ook hebben we een evaluatieformulier opgesteld, waar bezoekers van onze spelletjesmiddag hun feedback kunnen doorgeven. U bent nog steeds van harte uitgenodigd om uw mening via het formulier op http://bit.ly/hb020evaluatie aan ons door te geven, zodat wij tijdens de komende activiteiten zoveel mogelijk rekening met uw wensen kunnen houden.

De gegevens op een rijtje: 26 mei 2013, 13:00-16:00 bij o.b.s. Bijlmerhorst, Egoli 12, 1103 AC Amsterdam.

Tijdens de spelletjesmiddag verzorgt begaafdheidscentrum DeDNKRS een workshop speciaal voor ouders, bestaande uit een half uur informatie vanuit DeDNKRS, gevolgd door uitwisseling van ervaringen en adviezen. Het thema van de ouderworkshop is deze keer “Verwachtingen van school voor mijn hoogbegaafde kind”. Vragen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Hoe toets je of school genoeg expertise heeft op hb-gebied?
  • Is voltijds hb-onderwijs de enige oplossing als verrijken, versnellen en dergelijke niet voldoende is?
  • Is een plusklas nodig als er ook al verrijking binnen de klas is?

Als u wilt deelnemen aan een workshop speciaal voor ouders, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Wilt u er zeker van zijn dat u er de komende keer bij kunt zijn? Vul dan hieronder uw gegevens in op het aanmeldingsformulier. U kunt het formulier ook op http://bit.ly/spelletjesmiddag26mei vinden.

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/1rN3hEa9-1mHVKuxEeqatprx_rWKs8puNUvQB_KcqT34/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]


Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News