Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Oproep: doe mee met evaluatie spelletjesmiddagen hb020

Op zondag 3 maart hield hb020 voor de vijfde keer een spelletjesmiddag voor hoogbegaafde kinderen in Amsterdam. Gezien de enorme opkomst van zo’n 75 kinderen lijkt het erop dat er een enorme behoefte bestaat aan deze activiteit. We moesten zelfs de inschrijving voor de laatste spelletjesmiddag voortijdig stopzetten, om te voorkomen dat er teveel mensen aanwezig zouden zijn.

We willen graag weten in welke mate de spelletjesmiddagen zoals we die nu organiseren voldoen aan de verwachtingen van de bezoekers. Bijvoorbeeld: wat is tijdens onze spelletjesmiddagen een acceptabel maximum aantal bezoekende kinderen en ouders, welke locatie(s) kunnen we voor de spelletjesmiddagen gebruiken, speelt de frequentie van eens per twee maanden voldoende in op de behoefte onder de bezoekers, wat is een redelijke entreeprijs?

We zullen de uitkomsten van de evaluatie op onze blog publiceren en bij de organisatie van komende spelletjesmiddagen rekening houden met uw voorkeuren.

We verzoeken u mee te doen aan onze evaluatie. Het invullen van de enquête kost ongeveer 5 minuten. U kunt het formulier hieronder invullen, of op http://bit.ly/hb020evaluatie.

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/14cMW5qsXPJ7xZeTxoCgiZAE7_edw45DjV3vlz9yoJAs/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]


Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News