Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

3 maart spelletjesmiddag op IJburg

Op zondag 3 maart 2013 13:00-16:00 houdt hb020 alweer voor de vijfde keer een spelletjesmiddag.

Wilt u zich direct aanmelden? Dat kan via het aanmeldingsformulier.

Update: Helaas hebben we wegens grote interesse moeten besluiten om de aanmelding te sluiten.

Na eerdere spelletjesmiddagen bij o.b.s. Bijlmerhorst in Amsterdam Zuidoost en de Pro Rege school in Nieuwwest zijn we deze keer voor het eerst te gast op De PoseidonFrans Zieglerstraat 201, 1087 HN IJburg. Dit is één van de twee locaties waar AMOS unIQ sinds augustus 2012 voltijds onderwijs voor hoogbegaafde kinderen verzorgt.

We zijn vanuit hb020 erg blij dat AMOS vorig jaar de stap heeft gemaakt om dit onderwijs aan te gaan bieden. We willen zoveel mogelijk hoogbegaafde kinderen (en hun ouders) vanuit alle windrichtingen in Amsterdam helpen om het onderwijs te kunnen genieten dat ook zij zo hard nodig hebben. Het is daarom fijn dat we deze keer op IJburg terecht kunnen. Niet alleen in een ander stadsdeel, maar ook in de school waar u tijdens de spelletjesmiddag wellicht een eerste indruk kunt krijgen van AMOS unIQ.

We herhalen het nog maar eens: tijdens de eerdere spelletjesmiddagen van hb020 bleek dat de kinderen lekker met elkaar aan het spelen gaan, en dat het ook juist voor de ouders fijn is om met elkaar kennis kunnen maken en ervaringen delen. Hier een paar opmerkingen die bezoekers van de afgelopen spelletjesmiddag op Twitter plaatsten:

Kortom, wees welkom en kom 3 maart ook naar de spelletjesmiddag. De Poseidon en de ouders van hb020 zorgen voor spelletjes en activiteiten. We vragen € 2,00 toegang per kind. Ouders krijgen gratis toegang. Een bijdrage voor koffie, thee, limonade en overige versnaperingen is welkom.

We hebben met begaafdheidscentrum deDNKRS afgesproken dat zij halverwege de spelletjesmiddag (14:00-15:00) voor geïnteresseerden een workshop geven.

Samen aan de slag om een antwoord te krijgen op vragen als: Hoe ga ik het gesprek aan met de leerkracht van mijn kind? Doe ik er goed aan om mijn kind te laten testen? Is het opvoeden van een hoogbegaafd kind anders? Wat heeft mijn kind nodig op school? Wat is onderpresteren eigenlijk? Leren hoogbegaafde kinderen gemakkelijk? Kom naar de workshop van begaafdheidscentrum deDNKRS.

Kunt u op 3 maart komen? Vul dan het aanmeldingsformulier in. U kunt daarbij ook aangeven of u aan de workshop wilt deelnemen. Kunt u niet komen? Niet getreurd, want we organiseren ongeveer elke 2 maanden een spelletjesmiddag!

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News