Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Zondag 11/11 weer spelletjesmiddag

We houden weer een gezellige spelletjesmiddag, in samenwerking met de mensen van De DNKRS en OCO.

U bent op zondag 11 november 13:00-16:00 van harte welkom met uw (hoogbegaafde) kind(eren) op de locatie o.b.s. Bijlmerhorst, Egoli 12, 1103 AC Amsterdam. Deze mooie school in Amsterdam Zuidoost biedt zowel binnen als buiten behoorlijk wat ruimte, en is goed bereikbaar per openbaar vervoer (NS/metrostation Diemen Zuid). Parkeren is er gratis.

Tijdens de eerdere spelletjesmiddagen van hb020 bleek dat de kinderen lekker met elkaar aan het spelen gaan, en dat het ook juist voor de ouders fijn is om met elkaar kennis kunnen maken en ervaringen delen.

De Bijlmerhorst en de ouders van hb020 zorgen voor spelletjes en activiteiten. We vragen € 2,00 toegang per kind. Ouders krijgen gratis toegang. Koffie, thee en limonade bieden we gratis aan, overige versnaperingen tegen een kleine vergoeding.

Kunt u op 11 november komen? Vul dat dan hier beneden in. Kunt u niet komen? Niet getreurd, want we organiseren ongeveer elke 2 maanden een spelletjesmiddag!

[googleapps domain=”docs” dir=”spreadsheet/embeddedform” query=”formkey=dEpqVHhXVjJuYnNPZGxrVVhmUzYwY0E6MQ” width=”760″ height=”723″ /]

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News