Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

2e spelletjesmiddag van hb020 op 17 juni

We hadden het eerder al op twitter vermeld:

Op zondag 17 juni 14:00-16:30 houdt hb020 zijn 2e spelletjesmiddag in de Pro Regeschool (Hemsterhuisstraat 87, Nieuwwest, gratis parkeren). Net als op de 1e spelletjesmiddag is de toegang gratis voor ouders en € 2,00 per kind. Koffie, thee en limonade bieden we gratis aan, overige versnaperingen tegen een kleine vergoeding. Voor de spelletjes zorgt hb020. Als het mooi weer wordt, kan er ook fijn buiten gespeeld worden.

Nog even twee redenen om te komen: ten eerste natuurlijk omdat het hartstikke leuk is voor uw (hoogbegaafde) kind. Vaak blijkt dat de kinderen elkaar makkelijk aanvoelen, zonder dat ze elkaar eerder hebben ontmoet. Binnen de kortste keren zitten ze lekker samen spelletjes te doen of zijn ze in de buitenlucht aan het ravotten. Misschien mist uw kind dat spelen met anderen wel op school of thuis. Tijdens de spelletjesmiddag komen ze vaak lekker los. Dat is heel fijn voor hen, en mooi voor u om te zien!

Ten tweede is het ook prettig voor uzelf, om op een informele manier met andere “ouders-van” te kunnen spreken. Om ervaringen te delen. Om uw zorgen uit te kunnen spreken tegen iemand die uw situatie opeens blijkt te herkennen en er ook wat zinnigs over kan terugzeggen. Of u adviezen kan geven waar u misschien echt wat mee kunt doen.

Kunt u op 17 juni komen? Vul dat dan hier beneden in. Kunt u niet komen? Dan hopen we u in de nabije toekomst te ontmoeten, als we weer een nieuwe spelletjesmiddag houden.

[polldaddy poll=6274084]

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News