Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

hb020 zal inspreken tijdens behandeling initiatiefvoorstel

Op woensdag 18 april behandelt de Amsterdamse raadscommissie die over onderwijs gaat het initiatiefvoorstel “Bijzonder talent verdient bijzondere aandacht” van Werner Toonk over voltijds passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Op 5 april plaatsten we op onze blog al een bericht over het initiatiefvoorstel. Vanuit hb020 waren we al erg tevreden wat daarin is komen te staan, na goede samenwerking met Werner Toonk.

Inmiddels is ook al de reactie van wethouder Asscher op het initiatiefvoorstel bekend. Hierin geeft hij aan dat hij het initiatiefvoorstel steunt en de aanbevolen acties gaat uitvoeren. Hier zijn wij van hb020 uiteraard erg blij mee. Voordat de gemeenteraadsleden met elkaar over het initiatiefvoorstel in debat gaan, mogen burgers ook inspreken. Namens ouders van Amsterdamse hoogbegaafde kinderen zal ook hb020 van deze gelegenheid gebruik maken, om onze standpunten nogmaals te herhalen en kracht bij te zetten.

De vergadering van de raadscommissie is openbaar. Mocht u erbij willen zijn, dan bent u welkom vanaf 13:30 in de Rooszaal van het Amsterdamse stadhuis. Het onderwerp is aan het begin van de agenda geplaatst, dus kom niet te laat.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News