Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

Belangstellingsformulier voor Leonardoschool van AMOS

Op maandag 26 maart hield AMOS een informatiebijeenkomst over hun plannen om met een Leonardoschool te starten. Daar zijn ongeveer 100 mensen naar toegekomen. Veel van hen hebben het belangstellingsformulier ingevuld dat daar werd uitgedeeld. Daarmee heeft AMOS in hun haalbaarheidsstudie die ze momenteel uitvoeren al een goed beeld gekregen van de interesse bij de aanwezigen tijdens de avond.

Maar wij van hb020 denken dat er nog veel meer Amsterdamse ouders interesse hebben in voltijds passend onderwijs voor hun hoogbegaafde kinderen. Voor deze ouders is het ook mogelijk om hun belangstelling bij AMOS kenbaar te maken. Het belangstellingsformulier is online in te vullen of te downloaden.

Online formulier

Download (Word)

Hoe meer ouders hun interesse bij AMOS kenbaar maken, hoe zorgvuldiger hun haalbaarheidsstudie uitgevoerd kan worden. Geef daarom uw interesse aan AMOS door en/of wijs anderen met hoogbegaafde kinderen in Amsterdam ook op dit initiatief.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News