Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

AMOS organiseert op 26 maart een informatiebijeenkomst over op te zetten Leonardoschool

Het Amsterdamse schoolbestuur AMOS organiseert een informatiebijeenkomst voor ouders die zoeken naar voltijds passend basisonderwijs voor hun hoogbegaafde kind. Op basis van de belangstelling van ouders en een haalbaarheidsonderzoek dat momenteel plaatsvindt, gaat AMOS een besluit nemen om als eerste in Amsterdam Leonardo-onderwijs aan te bieden.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op 26 maart om 19.30 uur in brede school De Vlinderboom, Nicolaas Beetsstraat 40 in Amsterdam.

Als u belangstelling heeft om naar de informatiebijeenkomst te komen, meld u dan hier aan.

Heeft u wel degelijk belangstelling voor het Leonardo onderwijs van AMOS, maar kunt u niet naar de informatiebijeenkomst komen, dan is het erg belangrijk dat u deze online peiling invult, zodat AMOS ook uw belangstelling kan meewegen in hun haalbaarheidsonderzoek.

Het haalbaarheidsonderzoek van AMOS richt zich met name op het in kaart brengen van de omvang van de behoefte en het onderzoeken van de financiële mogelijkheden. Voor het Leonardo-onderwijs is een hoger onderwijsbudget nodig. Het haalbaarheidsonderzoek moet uitwijzen of er voldoende middelen gevonden kunnen worden om dit type onderwijs ook in Amsterdam rendabel te verzorgen.

AMOS streeft ernaar om aan het begin van het nieuwe schooljaar (2012/2013) een Leonardoafdeling in Amsterdam te starten. Op welke AMOS-basisschool dat zal zijn, is nog niet bekend. AMOS wil hoogbegaafde leerlingen uit alle lagen van de bevolking het Leonardo-onderwijs aanbieden.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten op de weblog van hb020, klik dan rechtsonder op “follow” en vul uw emailadres in.

En volg ons op twitter: @hb020

More News