Wired To Create

Connect – Empower – Inspire

Menu

“Speciale school hoogbegaafden”, artikel in Parool

Gisteren stond dit artikel in het Parool: Speciale school hoogbegaafden, geschreven door Marieke Monden. In het artikel staat dat schoolbestuur Amos als eerste in Amsterdam een Leonardoschool wil starten. Namens hb020 komt Sander Claassen aan het woord:

Sander Claassen lobbyt samen met een aantal ouders al langer voor onderwijs aan hoogbegaafden in Amsterdam. Hij is blij met het initiatief. “Het is een goede eerste stap. Het kost wel een jaar voorbereiding om een volledige Leonardoafdeling op te zetten. Ook de leerkrachten moeten goed worden opgeleid. Maar het zou mooi zijn als Amos vanaf komend schooljaar alvast ervaring op doet met onderwijs aan hoger begaafden. Wij willen als ouders graag meehelpen dit op te zetten.”

Ook het initiatiefvoorstel van gemeenteraadslid Werner Toonk wordt in het artikel vermeld.

More News